Wie

ADO Den Haag in de Maatschappij is de maatschappelijk tak van de gelijknamige club en werd opgericht op 13 september 2011. ADO Den Haag in de Maatschappij gelooft dat via de kracht van het betaald voetbal maatschappelijke impact verwezenlijkt kan worden die een positieve invloed heeft op de inwoners van de regio Haaglanden. De verbinding van de sport met de maatschappij wordt uitgevoerd onder het motto van ‘Een-tweetje met de samenleving’!

ADO Den Haag in de Maatschappij

Contactpersonen ADO Den Haag in de Maatschappij: Lewis Walker en Anton Nijboer
E-mailadressen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon: 070 - 3054555

Wat

ADO Den Haag in de Maatschappij biedt vier lessen aan bij scholen met de thema’s pesten, discriminatie, racisme en geweld. Deze lessen maken deel uit van ‘De Held’, een project dat inmiddels al 25 jaar bestaat.

Dit initiatief heeft ook als doel om mensen met en zonder beperking samen te brengen om sociale inclusie te stimuleren. Projectdeelnemers van het ADO Den Haag G-voetbalteam (de G-Storks) of deelnemers van Sportbelang SGK worden betrokken bij één van de lessen.

Programmaduur: 4 lessen van 1,5 uur (wekelijks)
Locatie: School en afsluiting in het Stadion van ADO Den Haag (5e bijeenkomst)